Skip to main content

Basket Vlaanderen last alle wedstrijden af tot 31 maart.

De Raad van Bestuur van Basketbal Vlaanderen besliste op 11 maart om alle wedstrijden vanaf 12 maart 2020 tot en met 31 maart 2020 af te gelasten.

Dit geldt voor alle senior- en jeugdwedstrijden én alle events, incl. de finale van de Beker van België Dames en Finales Beker van Vlaanderen 2020.

 

Ook kregen we het bericht van de organisatie van de Central European Women League, dat het Final Four Weekend te Mechelen, NIET zal mogen doorgaan tijdens het weekend van 28 en 29 maart as.

 

Gezien we momenteel nog niet weten hoe het effect van het coronavirus zal evolueren, zullen deze beslissingen blijvend geëvalueerd, en mogelijk uitgebreid/verlengd worden.

 

We houden jullie zeker op de hoogte van verdere ontwikkelingen en in het geval we meer informatie hebben.

 

Alvast bedankt voor jullie begrip en blijf gezond!!!!!!

 

Laatste Berichten

 • Q&A - Coaches - Heren A
  Q & A - Coaches Heren A

  De eerste Q&A zit erop! Volgende week woensdag worden de vragen beantwoord door Paul Vervaeck en assistent coach Pieter De Groof.

 • Q&A - Voorzitter - Luc Katra
  Q & A - Voorzitter - Luc Katra

  Vanaf volgende week woensdag starten we wekelijks met een Q&A. We stellen via videocall enkele vragen aan spelers, speelsters, coaches en de voorzitter.

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.