Skip to main content
Robbie Craps

Samenwerking met Coach Craps beëindigd

Kangoeroes Basket Mechelen heeft in onderling overleg met damescoach Robbie Craps de samenwerking beëindigd. 

 

In de competitie staan onze dames voorlopig vierde met 7 gewonnen en 4 verloren wedstrijden. Ook in de Central Europe Woman League wonnen ze al 2 van hun driewedstrijden dit seizoen.

 

Gisteren coachte Craps onze dames een laatste keer in het Europees duel bij het Slovaakse Piešťanské Čajky. Een wedstrijd die verloren werd met 66-55. 

 

De club wenst Robbie uitdrukkelijk te bedanken voor zijn inspanningen en wenst hem alle succes toe in zijn verdere carrière.

 

 RTV

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge