Skip to main content

Kangoeroes @ MIRAGE

Na een jarenlange traditie van “Kangoeroes @carré” is het nu tijd voor een nieuw top-event van Kangoeroes Basket :

Kangoeroes @Mirage

Op donderdag 12 december aanstaande wordt “Kangoeroes @Mirage” georganiseerd in de Mirage winterbar op het binnenplein van het stadhuis te Mechelen.


Op de Scandinavische vibes en in een eindejaarssfeer,  zullen in de prachtige en gezellige winterbar “Mirage” feest dj’s ons de hele avond entertainen.


De “Kangoeroes @Mirage” zal bestaan uit twee delen;  

 • vanaf 18.30 een “afterwork /VIP ” gedeelte
 • vanaf 21 uur een party event voorjong en oud!


Wij laten U bijgaand kennismaken met enkele hospitality packages voor zowel het afterwork event als voor het party gedeelte.


Samen met Uw genodigden en zakenpartners, vrienden en familie, kan er vanaf 18.30 uur worden deelgenomen aan een walking dinner, verzorgd door Kasteel Sint Michiels.  Het menu kan U terugvinden in de packages.


Teneinde tijdig de nodige schikkingen te kunnen treffen, verzoek ik U vriendelijk om het inschrijvingsformulier voor 07 december terug te zenden naar “lizzy.winnepenninckx@kangoeroes.be”.


Ik hoop jullie dan ook talrijk te mogen verwelkomen op “Kangoeroes @ Mirage”!


Vriendelijke groeten,
LUC KATRA

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge