Skip to main content

Gonthier Mechelen nieuwe partner van Kangoeroes

Gonthier is Ford concessiehouder voor regio Mechelen – Willebroek – Kontich en bestaat al bijna 100 jaar.

 
Net als Kangoeroes heeft Gonthier Mechelen een rijke geschiedenis in Mechelen én Willebroek. In 2014 opende de gloednieuwe garage aan de Antwerpsesteenweg in Mechelen. Dit betekende ook een fusie van de garage Roofthooft uit Willebroek en Gonthier Mechelen dat tot 2016 gelegen was aan de Nekkerspoelstraat te Mechelen. In 2016 verhuisde ook de vestiging van Kontich naar Mechelen.

 

Vorig seizoen reed één van de spelers van Heren A reeds met een wagen van Gonthier Mechelen en was er al een eerste samenwerking die nu uitmondt in dit partnership. U zal hier al zeer snel het eerste resultaat van zien want de uitrustingen van onze jeugdploegen en G-team waren aan vervanging toe, dankzij Gonthier zullen zij dit seizoen in een volledig nieuwe uitrusting spelen.

 
“De basis van elke topclub is de jeugd en daarin investeren wij zeer graag !” Voegt men er bij Gonthier Mechelen nog graag aan toe. 

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge