Skip to main content

Martè Grays komt Kangoeroes Basket Mechelen versterken.

Kangoeroes Basket Mechelen versterkt zich met Martè Grays (1m88) op de power-forward-positie. Een aanwinst met het oog op de eindfase van onze competitie én de Europese Final Four die zal doorgaan in Mechelen op 28 en 29 maart.

 

Grays studeerde in 2019 af op de universiteit van DePaul in Chicago, Illinois. In haar laatste twee seizoen op college werd ze verkozen in het All-Big East First Team. Met 14.9 PPG werd ze in haar laatste jaar topscorer van haar ploeg en nam ze bovendien gemiddeld 5.5 rebounds.

 

In het huidige seizoen was ze tot voor kort actief in Australië waar ze uitkwam voor Bendigo Spirit. In 17 wedstrijden was ze er goed voor een gemiddelde van 6.3 punten en 4 rebounds per wedstrijd.

 

 https://depaulbluedemons.com/

 

Laatste Berichten

 • Q&A - Coaches - Heren A
  Q & A - Coaches Heren A

  De eerste Q&A zit erop! Volgende week woensdag worden de vragen beantwoord door Paul Vervaeck en assistent coach Pieter De Groof.

 • Q&A - Voorzitter - Luc Katra
  Q & A - Voorzitter - Luc Katra

  Vanaf volgende week woensdag starten we wekelijks met een Q&A. We stellen via videocall enkele vragen aan spelers, speelsters, coaches en de voorzitter.

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.