Skip to main content

Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

 

Onnodig ex bondscoach Tony Van den Bosch in de basketwereld nog voor te stellen...45 jaar basket know how, en ervaring als speler en coach op nationaal en internationaal vlak alsook 20 jaar NBA ervaring als analist bij PlaySports.

 

Tony zal binnen onze club verantwoordelijk worden voor het sportieve luik, het A team (heren) alsook de ondersteuning en begeleiding van coaches en het uitwerken van de clubvisie m.b.t. de jeudwerking. 

 

Samen met voorzitter Luc Katra en GM Paul De Peuter zullen Danny Verhulst (commercieel directeur) en Tony Van den Bosch (sportief directeur) zorgen voor een sterkere structuur die borg zal staan voor het  ambitieus project ‘Kangoeroes 2020’ waarbij topbasketbal, beleving en business in Mechelen centraal zullen staan. 

 

Het plan ‘Kangoeroes 2020’ stellen we u graag heel binnenkort voor. 

 

#yesweKANgoeroes

Luc Katra voorzitter
Paul De Peuter GM

 

foto: GOYVAERTS/GMAX Agency

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge