Skip to main content

Season Kick-Off

Vandaag is het seizoen van onze Dames A op gang getrokken.

Na een korte maar krachtig introductie van coach Robbie en het nemen van de eerste foto's, konden onze Dames even relaxen en kennis maken met elkaar tijdens het nuttigen van een lekkere spaghetti.

In de namiddag stond er een relaxte training op het programma.

Morgen zal Roksana Schmidt aansluiten en gaan onze dames ook een korte training afwerken. Vanaf maandag start de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Jessica Lindstrom, die nog even op vakantie is na het behalen van de Global Women’s Basketball Association regular-season titel vorige week, zal de groep vervoegen op 28 augustus.

We kijken ernaar uit om onze dames in actie te zien.

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge