Skip to main content

Try-outs 2020

Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen. Deze jeugdopleiding gebeurt door gediplomeerde coaches die onder leiding staan van Tony Van Den Bosch.

 

Om dit project te kunnen realiseren, organiseren we try-outs voor U14, U16 en U21, dit onder leiding van enkele van onze top coaches.

 

De try-out voor de U14, niveau 1/2, zal doorgaan op woensdag 4 maart van 17u30 tot 19 uur. 
Voor U16, niveau 1/2 op woensdag 4 maart van 20u30 tot 22u00
De try-outs voor U14 & U16 staan onder leiding van Paul Vervaeck en Pieter De Groof. 

 

Op woensdag 11 maart zal de try-out voor de U21, niveau 1, plaatsvinden, van 20u30 tot 22u00. Dit onder leiding van Tony Van den Bosch, Paul Vervaeck en Pieter De Groof.

 

Stap je graag mee in dit opleidingstraject? Schrijf je dan nu in voor onze try-outs via mail naar Pieter.degroof@kangoeroesbasket.be

 

Laatste Berichten

 • Q&A - Coaches - Heren A
  Q & A - Coaches Heren A

  De eerste Q&A zit erop! Volgende week woensdag worden de vragen beantwoord door Paul Vervaeck en assistent coach Pieter De Groof.

 • Q&A - Voorzitter - Luc Katra
  Q & A - Voorzitter - Luc Katra

  Vanaf volgende week woensdag starten we wekelijks met een Q&A. We stellen via videocall enkele vragen aan spelers, speelsters, coaches en de voorzitter.

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.