Skip to main content

Profondeville Sharks vs Kangoeroes

In de veel te warme zaal namen we een trage start waardoor we de eerste quarter niet weg geraakten van onze toch wel gretige tegenstander.

 

Echter de 2de quarter begonnen onze dames beter te roteren en konden we toch gaan rusten met 9 punten voorsprong. De 3de quarter waren we direct wakker en konden we onze voorsprong verder uitdiepen met snelle fast-breaks en mooi samenspel.

 

Coach Robbie zag al een veel betere teamplay dan de eerste wedstrijd. Dit resulteerde met 6 speelsters in dubbele cijfers.

 

Eindstand 59-84.

 

Nora 10p, Lynn 10p, Roksana 25p, Agnieszka 11p, Yelena 10p, Lisa 4p en Lexi 14p.

 

Kapitein Marjorie kon spijtig genoeg niet aantreden omwille van een kwetsuur.

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge