Okapi Aalstar vs Kangoeroes

Kangoeroes trad, voor zijn derde oefenpartij, aan zonder de geblesseerde Jito Kok.

Van bij de start bleken de Kangoeroes als team een grote stap voorwaarts gezet te hebben. Beide ploegen speelden voortdurend haasje-over op het scorebord maar het was de thuisploeg die bij de pauze een kleine bonus had: 41-36.

De Kangoeroes kwamen echter fantastisch uit de kleedkamers en scoorden maar liefst 30 punten! in de 3de quarter (59-66) met prima basketbal. De foutenlast van Kinney en de blessure van Kok zorgden er echter voor dat Aalst de rebound-duels naar zich toe kon trekken. De thuisploeg ging op en over de bezoekers tot 82-74 maar opnieuw vocht Kangoeroes zich terug in de match: 82-82. Okapi won de wedstrijd met 88-84 cijfers.

Details beslisten over winst of verlies maar zowel individueel als collectief lieten onze Kangoeroes veelbelovende dingen zien.

Deroover: 2
Van Oosterwyck: 2
Kinney: 4
Fletcher: 12
Coleman: 26
Simmons: 8
Bogaerts: 2
Clark: 26
Lasisi: 2

Laatste Berichten

• Seizoen 19-20 stopgezet
    Einde seizoen 19-20

Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok.

Try-outs 2020

Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

Topsport verbroedert in Mechelen

Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

• Tony Van den Bosch
    Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

• Danny Verhulst
    Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge