Okapi Aalstar vs Kangoeroes

Kangoeroes trad, voor zijn derde oefenpartij, aan zonder de geblesseerde Jito Kok.

Van bij de start bleken de Kangoeroes als team een grote stap voorwaarts gezet te hebben. Beide ploegen speelden voortdurend haasje-over op het scorebord maar het was de thuisploeg die bij de pauze een kleine bonus had: 41-36.

De Kangoeroes kwamen echter fantastisch uit de kleedkamers en scoorden maar liefst 30 punten! in de 3de quarter (59-66) met prima basketbal. De foutenlast van Kinney en de blessure van Kok zorgden er echter voor dat Aalst de rebound-duels naar zich toe kon trekken. De thuisploeg ging op en over de bezoekers tot 82-74 maar opnieuw vocht Kangoeroes zich terug in de match: 82-82. Okapi won de wedstrijd met 88-84 cijfers.

Details beslisten over winst of verlies maar zowel individueel als collectief lieten onze Kangoeroes veelbelovende dingen zien.

Deroover: 2
Van Oosterwyck: 2