Skip to main content

Kangoeroes vs Grasshoppers

Vandaag speelden onze dames, hun eerste thuiswedstrijd, tegen Grasshoppers Katwijk (NL)
Grasshoppers die de laatste 2 seizoenen de Nederlandse titel pakten was dan ook een eerste echte test. 

Buiten onze kapitein Marjorie, die nog even aan de zijlijn bleef, waren we compleet. 

Onze start verliep echter moeizaam en we stonden al snel 4-14 achter. Een time-out van coach Robbie bracht direct verandering zodat we konden gaan rusten met een kleine voorsprong 37-33. 

Onze 2de helft was zeker niet slecht maar we konden de voorsprong niet uitdiepen waardoor we, bij een dipje van 2-12, plots 6 punten achterstonden. Onze dames toonden de nodige veerkracht en lieten hun hoofd niet hangen. Ze reageerden met een mooie 14-2 tussen versnelling. Deze voorsprong gaven we niet meer af met dan een zeer goede 4de quarter. 

Eindstand 95-80.

Degens Marie 2, O’Sullivan Nora 4, Hering Lynn 7, Schmidt Roksana 25, Skobel Agnieszka 6, Mense Yelena 2, Mukeba Lisa 7, Lindstrom Jessica 17, Klabo Lexi 23, Aizsila Ance 2

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge