Skip to main content

next-game    

Pepinster vs Kangoeroes

Vandaag speelden onze dames A hun eerste competitie wedstrijd van het nieuwe seizoen, die 25 minuten later begon, op Pepinster. Zonder Ance Aizsila, die verleden week onder het mes ging na een schuiver op Antwerp Giants en hierdoor vermoedelijk 3 maanden out zal zijn met een kniekwetsuur.

 

Onze dames starten schitterend aan de wedstrijd, zo konden ze na 3 minuten een 2-10 stand laten noteren op het scorebord. De coach van Pepinster nam een broodnodige time-out. Na een 3-punter van Schmidt hadden onze Kangoeroes al een mooie voorsprong van 9 punten op het einde van Q1 (13-22).

 

Ook in Q2 bleven we geconcentreerd en na 3 minuten stond het , na een tussenspurtje 17-32. Pepinster antwoordde met een 4-0 (21-32) waarop coach Robbie in een time-out dook. Na deze time-out konden we de kloof nog verder uitdiepen, zo konden onze dames gaan rusten met een 31-43 voorsprong.

 

Onze dames kwamen nog gretiger uit de kleedkamer en namen met een 4-11 run al een mooie optie op de zege. Na een time-out van Pepinster bleven onze Kangoeroes op hun elan verder gaan. Met krachtige rebounds van Lexi Klabo en Jessica Lindstrom en mooie fast-breaks lieten ze op het einde van Q3 38 punten verschil optekenen (40-78).

 

In Q4 had coach Robbie de luxe om naar hartelust te kunnen roteren zodat iedereen zijn minuten kon meepikken. Pepinster kon het verschil temperen met 7 punten. Eindstand 60-91.

 

De eerste wedstrijd hebben onze ladies knap gewonnen met een zeer sterke Roxana Schmidt en Jessica Lindstrom, knappe passes van Marjorie en een heersende Lexi onder de borden. Onze dames speelden, als team mooi samen. Dit resulteerde in een mooie overwinning.

 

Nora O'Sullivan: 0, Lynn Hering: 2, Marjorie Carpréaux: 12, Roksana Schmidt: 29, Agniezka Skobel: 11, Yelena Mense: 4, Lisa Mukeba: 0, Jessica Lindstrom: 22, Lexi Klabo: 11

 

Noteer alvast de volgende wedstrijd tegen Kortrijk Spurs van zaterdag 21 september in uw agenda. Aanvangsuur: 17u

 

Laatste Berichten