Skip to main content

Kangoeroes vs Phantoms

Op de 3de speeldag van het seizoen stond er een prestige duel op de kalender. Kangoeroes Basket vs Phantoms Boom. Phantoms die de ex-Kangoeroes Jolien Goyvaerts, Ellen Lauwers en Heleen Adams aantrokken, spelen hun eerste seizoen in de hoogste afdeling.

 

In een wedstrijd waarin vrij snel bleek dat de Phantoms wrank en vrij tussen de lijnen stonden en de Kangoeroes met enige druk speelden, bleven de cijfers mooi in mekaars buurt. Dit door de gebrekkige afwerking bij onze Kangoeroes. Met 23/50 punten in de paint (46%) en 3/17 drie-punters (17,6%) tegenover 20/31 scores in de bucket (64,5%) en 7/21 drie-punters (33,3%) bij de Phantoms.

 

Onze Kangoeroes zagen hun bonus van 6 punten, die ze eind van het 3de kwart verzameld hadden, verdwijnen als sneeuw voor de zon (3-7). De wedstrijd werd pas de laatste 5 minuten van het 4de kwart beslist in het voordeel van Phantoms (9-19).

 

Q1: 19-18, Q2: 18-17, Q3: 24-20, Q4: 12-26

 

Eindstand: 73-81

 

Onze Dames zullen volgende week, tegen Basket Lummen, terug hun elan van de twee eerste wedstrijden moeten terugvinden als ze de volle buit in de Winketkaai willen houden.

 

Nora O'Sullivan: 6, Tea Milardovic: 0, Marie Degens -, Lynn Hering: 9, Marjorie Carpréaux: 7, Roksana Schmidt: 15, Agnieszka Skobel: 12, Yelena Mense: 2, Lisa Mukeba: 0, Jessica Lindstrom: 7, Lexi Klabo: 15

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge