Skip to main content

Sparta Laarne vs Kangoeroes

Afgelopen zaterdag stond er, na 4 thuiswedstrijden, nog eens een verplaatsing op de kalender voor onze Dames. Ze trokken naar Upkot Sparta Laarne van Inge Meylemans, vorig jaar nog actief bij onze Kangoeroes en Coach Tom Poppe.

 

Coach Robbie startte met Marjorie Carpréaux, Roksana Schmidt, Agnieszka Skobel, Jessica Lindstrom en Lexi Klabo. Onze Kangoeroes namen de beste start, 2-13 na 5 minuten. Sparta Laarne vocht terug na een 9-6 de laatste 5 minuten van de eerste quarter (11-19). Zelfde spelbeeld in de 2de quarter met een tussenspurtje van 2-11 na 5 minuten. Coach Robbie kan al vroeg in de wedstrijd zijn bankspeelsters al wat minuten geven. Met 33 rebounds konden de Kangoeroes gaan rusten met een 23-38 tussenstand.

 

In de 2de helft kwamen de Dames nooit in de problemen. Coach Craps kon naar hartelust blijven roteren om zo alle dames de nodige rust gunnen voor de Europesewedstrijd van woensdag in de Winketkaai. De wedstrijd werd afgesloten met 59 rebounds en 17 assists. Er kwamen ook 34 punten van de bank.

 

Q1: 11-19, Q2: 12-19, Q3: 17-22, Q4: 16-30

 

Eindstand 56-90


Nora O'Sullivan: 4, Tea Milardovic: 8, Marie Degens: 2, Lynn Hering: 8, Marjorie Carpréaux: 13 (8 rebounds, 7 assists), Roksana Schmidt: 10, Agnieszka Skobel: 2, Yelena Mense: 4, Lisa Mukeba: 8, Jessica Lindstrom: 19 (14 rebounds), Lexi Klabo: 12 (7 rebounds) 

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge