Skip to main content

next-game    

Kangoeroes vs SKW (68-52)

Katelijne schoot het best uit de startblokken maar ook Kangoeroes was bij de les van bij het begin. Verdedigend werd er heel erg hard gewerkt waardoor geen van beide teams kon uitlopen: 15-14 na het eerste kwart.


In het tweede kwart nam Kangoeroes stilaan de teugels van de wedstrijd meer en meer in handen en liep uit door een aantal mooi uitgespeelde acties. Katelijne vond niet meteen een antwoord, rust: 37-27.

Kangoeroes kwam het best uit de kleedkamer en beperkte Katelijne tot 6 puntjes in het derde kwart, terwijl het zelf met vertrouwen uitpakte en een duidelijke kloof op het bord zette! Na een 17-6 eindigde het derde kwart op 54-33.

 

Katelijne staat erom bekend om nooit op te geven en dat bewezen ze wederom want punt per punt kwamen ze beter in de wedstrijd en drongen ze opnieuw aan. Kangoeroes bleef rustig gecontroleerd als ploeg spelen en boekte een verdiende overwinning voor het eerst met de nieuwe coach aan het roer! 68-52 werd het na een sterke verdedigende prestatie!

 

O’Sullivan 16, Degens, Hering, Schmidt 13, Skobel 11, Mense 4, Mukeba, Lindstrom 9, Aizsila 7, Klabo 8, (Afwezig: Carpreaux)

 

Laatste Berichten