Skip to main content

Kangoeroes vs SKW (68-52)

Katelijne schoot het best uit de startblokken maar ook Kangoeroes was bij de les van bij het begin. Verdedigend werd er heel erg hard gewerkt waardoor geen van beide teams kon uitlopen: 15-14 na het eerste kwart.


In het tweede kwart nam Kangoeroes stilaan de teugels van de wedstrijd meer en meer in handen en liep uit door een aantal mooi uitgespeelde acties. Katelijne vond niet meteen een antwoord, rust: 37-27.

Kangoeroes kwam het best uit de kleedkamer en beperkte Katelijne tot 6 puntjes in het derde kwart, terwijl het zelf met vertrouwen uitpakte en een duidelijke kloof op het bord zette! Na een 17-6 eindigde het derde kwart op 54-33.

 

Katelijne staat erom bekend om nooit op te geven en dat bewezen ze wederom want punt per punt kwamen ze beter in de wedstrijd en drongen ze opnieuw aan. Kangoeroes bleef rustig gecontroleerd als ploeg spelen en boekte een verdiende overwinning voor het eerst met de nieuwe coach aan het roer! 68-52 werd het na een sterke verdedigende prestatie!

 

O’Sullivan 16, Degens, Hering, Schmidt 13, Skobel 11, Mense 4, Mukeba, Lindstrom 9, Aizsila 7, Klabo 8, (Afwezig: Carpreaux)

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge