Skip to main content

next-game    

Castors Braine vs Kangoeroes (73-60)

Zonder de gekwetste Carpreaux zette de thuisploeg meteen heel veel druk op onze guards en profiteerden van enkele balverliezen (15-2). Onze dames hadden even tijd nodig om op adem te komen en stelden orde op zaken (15-11). Toch deden de 10 balverliezen in het eerste kwart ons de das om: 26-13.


In het tweede kwart liep het voor onze dames veel beter en werd er teruggevochten zowel defensief als offensief: 15-15 om tot de 41-28 ruststand te komen.
Ander beeld in de tweede helft: opnieuw waren er veel teveel balverliezen aan onze kant en gaven we teveel vrijworpen weg. Het leek alsof Castors op een makkelijke overwinning afstevende en dat de veer bij Kangoeroes gebroken was: 63-40 na het derde kwart.

 

Niets was minder waar want de dames zetten de thuisploeg verdedigend helemaal vast en Castors scoorde nog slechts 10 punten (waarvan 5 vrijworpen) in de laatste 10 minuten! Aanvallend werd de bal prima rondgespeeld waardoor er heel wat open acties volgden! Het laatste kwart werd winnend afgesloten met 10-20 in het voordeel van de bezoekers! 

 

Jammer genoeg eindigde de wedstrijd met dezelfde kloof op het bord die er stond na het eerste kwart: 73-60. Het tweede kwart (15-15) en de tweede helft (32-32) waren beide ploegen met andere woorden helemaal in evenwicht.

 

Werk aan de winkel dus om de balverliezen te beperken. 

 

O’Sullivan 6, Degens, Hering 9, Schmidt 6, Skobel 13, Mense, Mukeba, Lindstrom 11 (10 rebs), Aizsila 9, Klabo 6, (Afwezig: Carpreaux)

 

Laatste Berichten