Skip to main content

Kangoeroes vs Ubi Graz (110-46)

Na een aftastende start van beide teams schakelden onze dames over in een hogere versnelling met heel wat balverliezen aan de bezoekende kant tot gevolg! Makkelijke scores volgden elkaar snel op en het eerste kwart werd afgesloten met 26-9. 


Zelfde verhaal in het tweede kwart waarin de dames aanvallend vaak zeer mooie flitsen lieten zien. Er werd heel vlot en vaak simpel gescoord, ondanks dat de bal nog niet vlot gedeeld werd. De ruststand zegt eigenlijk alles: 59-21.


De bezoekers begonnen het best aan de tweede helft en scoorden op enkele minuten 12 punten. Ook onze dames vonden vlot de weg naar de korf maar toch werd er ingegrepen en werden de verdedigende afspraken herhaald. Met succes want de volgende 6minuten scoorden de bezoekers nog slechts 3 punten, terwijl onze dames vlot 25 punten scoorden. De stand na het derde kwart: 84-36.


De wedstrijd werd geconcentreerd afgewerkt (6 speelsters in dubbele cijfers) en met een eindscore van 110-46 doen de dames een zeer goede zaak met het oog op de Europese competitie en de eerstkomende wedstrijd in Castors voor de Beker van België op 2 januari!


O’Sullivan 14, Degens 2, Hering 16, Schmidt 23, Skobel 15, Mense 5, Lindstrom 19 (17 rebs), Aizsila 3, Klabo 13 ,(Afwezig: Carpreaux, Mukeba)

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge