Skip to main content

Kangoeroes vs Ubi Graz (110-46)

Na een aftastende start van beide teams schakelden onze dames over in een hogere versnelling met heel wat balverliezen aan de bezoekende kant tot gevolg! Makkelijke scores volgden elkaar snel op en het eerste kwart werd afgesloten met 26-9. 


Zelfde verhaal in het tweede kwart waarin de dames aanvallend vaak zeer mooie flitsen lieten zien. Er werd heel vlot en vaak simpel gescoord, ondanks dat de bal nog niet vlot gedeeld werd. De ruststand zegt eigenlijk alles: 59-21.


De bezoekers begonnen het best aan de tweede helft en scoorden op enkele minuten 12 punten. Ook onze dames vonden vlot de weg naar de korf maar toch werd er ingegrepen en werden de verdedigende afspraken herhaald. Met succes want de volgende 6minuten scoorden de bezoekers nog slechts 3 punten, terwijl onze dames vlot 25 punten scoorden. De stand na het derde kwart: 84-36.


De wedstrijd werd geconcentreerd afgewerkt (6 speelsters in dubbele cijfers) en met een eindscore van 110-46 doen de dames een zeer goede zaak met het oog op de Europese competitie en de eerstkomende wedstrijd in Castors voor de Beker van België op 2 januari!


O’Sullivan 14, Degens 2, Hering 16, Schmidt 23, Skobel 15, Mense 5, Lindstrom 19 (17 rebs), Aizsila 3, Klabo 13 ,(Afwezig: Carpreaux, Mukeba)