Skip to main content

Kangoeroes vs Pepinster (96-57)

Kangoeroes startte deze wedstrijd heel geconcentreerd en in een mum van tijd stond de eerste kloof al op het bord! De time out van de bezoekers bracht niet meteen verandering en onze dames eindigden Q1 met een mooie 27-12 stand.


Zelfde beeld in Q2 als de voorbije wedstrijden: een beetje verlies van focus gaf de bezoekende dames wat ademruimte en leverde heel wat te vermijden scores op. Fouten volgden elkaar snel op waardoor Pepinster vooral vanop de vrijworplijn wat kon milderen. Ruststand 48-26.

 

Q3 begon goed maar toch was de coach van de thuisploeg niet tevreden. Na een snelle time out werden de juiste opties wel gevonden en met mooi teambasketbal werd de finale kloof op het bord geknald! 25-13 tussensprint om zo Q3 te eindigen met 73-40.

 

De laatste 10 minuten werden vakkundig uitgespeeld en de bezoekende zone werd aan flarden gebombardeerd met 14/28 bommen! Ditmaal werd de concentratie niet meer verloren met als gevolg dat de grootste kloof van de wedstrijd (92-51) zich pas aan het einde van de wedstrijd liet optekenen!

 

Opnieuw 5 speelsters in de dubbele cijfers! Prima wedstrijd dus en een geslaagde repetitie voor de Europese verplaatsing naar Slovanka waar onze kangoeroes zullen trachten een stap dichter bij de Final Four te komen!

 

O’Sullivan 2, Hering 12, Carpreaux 6 (4 assists), Schmidt 16, Skobel 11, Mense 2, Mukeba 4, Lindstrom 21, Aizsila 8, Klabo 14 
(Afwezig: Degens)

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge