Skip to main content

next-game    

Antwerp Giants vs Kangoeroes

De wedstrijd tegen Antwerp Giants van gisterenavond begon, door de enorme file in en rond Antwerpen, met 10 minuten vertraging.

 

De "starting 5" van coach Robbie waren: Nora O'Sullivan, Roksana Schmidt, Jessica Lindstrom, Lexi Klabo en Ance Aizsila. Marjorie Carpréaux is nog niet volledig hersteld van haar kwetsuur en moedigde onze Dames aan vanop de bank.

 

Onze Dames hielden de 1ste quarter gelijke tred maar konden toch met een lichte voorsprong (15-20) de quarter afsluiten. In de 2de quarter raakte Ance, door een natte plek op het terrein, zwaar gekwetst aan haar knie en kon niet langer verder. De ladies konden hun voorsprong toch verder uitdiepen, met 5 3-punters, tot 32-45.

 

Na de koffie gingen de Kangoeroes op hun elan verder en konden de kloof nog groter maken in het 3de kwart (46-69) en konden zo de wedstrijd rustig uitspelen in het 4de kwart (21-21).

 

Door de sterke collectieve prestatie, 6 dames in de dubbele cijfers en een goede defence werd de wedstrijd gewonnen met 67-90.

 

Nora O'Sullivan: 13, Lynn Hering: 3, Roksana Schmidt: 17, Agnieszka Skobel: 13, Yelena Mense: 10, Lisa Mukeba: 2, Jessica Lindstrom: 14, Lexi Klabo: 11, Ance Aizsila: 7

 

Laatste Berichten