Skip to main content

Antwerp Giants vs Kangoeroes

De wedstrijd tegen Antwerp Giants van gisterenavond begon, door de enorme file in en rond Antwerpen, met 10 minuten vertraging.

 

De "starting 5" van coach Robbie waren: Nora O'Sullivan, Roksana Schmidt, Jessica Lindstrom, Lexi Klabo en Ance Aizsila. Marjorie Carpréaux is nog niet volledig hersteld van haar kwetsuur en moedigde onze Dames aan vanop de bank.

 

Onze Dames hielden de 1ste quarter gelijke tred maar konden toch met een lichte voorsprong (15-20) de quarter afsluiten. In de 2de quarter raakte Ance, door een natte plek op het terrein, zwaar gekwetst aan haar knie en kon niet langer verder. De ladies konden hun voorsprong toch verder uitdiepen, met 5 3-punters, tot 32-45.

 

Na de koffie gingen de Kangoeroes op hun elan verder en konden de kloof nog groter maken in het 3de kwart (46-69) en konden zo de wedstrijd rustig uitspelen in het 4de kwart (21-21).

 

Door de sterke collectieve prestatie, 6 dames in de dubbele cijfers en een goede defence werd de wedstrijd gewonnen met 67-90.

 

Nora O'Sullivan: 13, Lynn Hering: 3, Roksana Schmidt: 17, Agnieszka Skobel: 13, Yelena Mense: 10, Lisa Mukeba: 2, Jessica Lindstrom: 14, Lexi Klabo: 11, Ance Aizsila: 7

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge