Skip to main content

next-game    

Villeneuve D'ASCQ vs Kangoeroes

Voor de laatste voorbereidingswedstrijd gingen onze Dames op bezoek bij de Franse topploeg Villeneuve D'Ascq.

 

Onze Kangoeroes reisden af zonder Ance Aizsila, die afgelopen vrijdag geopereerd werd aan de knie. Hierdoor zal zij vermoedelijk 3 maanden out zijn. Marjorie die terug kwam uit blessure tekende terug present.

 

Coach Robbie startte met Marjorie Carpréaux, Roksana Schmidt, Agnieszka Skobel, Jessica Lindstrom en Lexi Klabo. 

 

Villeneuve D'Ascq startte het best aan de wedstrijd met een 12-9 voorsprong na 5 minuten. Onze dames, die zich van hun beste kant lieten zien, in een ondertussen mooi volgelopen sporthal konden het tij keren en speelden een voorsprong van 5 punten bij mekaar (16-21). 

 

In het 2de kwart bleven de dames mooi en verzorgd basket spelen maar speelden hun kleine voorsprong kwijt. Zo gingen ze de rust in met 1 puntje achterstand (34-33).

 

Ook na de rust bleef het een aangename en spannende partij om te volgen. Het 3de kwart sloten ze af met een achterstand van 3 punten die ze eind van het 4de kwart ombuigden tot een voorsprong.

 

De spannende wedstrijd waarin de leidersplaats 13 keer wijzigde en de maximale voorsprong 6 punten bedroeg, werd door de sterke collectieve prestatie, 4 dames in de dubbele cijfers, 36 rebounds en een goede defence, gewonnen met 65-68.

 

Marie Degens: 0, Nora O'Sullivan: 2, Lynn hering: 2, Marjorie Carpréaux: 4, Roksana Schmidt: 11, Agnieszka Skobel: 13, Yelena Mense: 0, Lisa Mukeba: 0, Jessica Lindstrom: 18, Lexi Klabo: 18
 

Laatste Berichten