Skip to main content

Kangoeroes vs Brussels

Zonder de geblesseerde Lasisi ontvingen de Kangoeroes de ploeg uit onze hoofdstad. Na het bekerweekend tegen Aalst stond opnieuw een wedstrijd van de Euromillions Basketball League op de agenda.

 

Na een studieronde in de eerste minuten kwam de eerste versnelling van de partij van de thuisploeg. Na enkele driepunters namen de Kangoeroes de leiding na het eerste quarter: 21-17. Zo aanvallend fris de eerste periode, zo stroef liep de 2de. De bezoekers kwamen opzetten en ging op en over de thuisploeg: 29-39 halfweg.

 

Na de pauze kwam Brussels als een wervelwind uit de kleedkamers. In een mum van tijd bouwden ze hun bonus uit tot zelfs 25 punten verschil: 39-64 na de derde periode. In een overbodig laatste quarter kon Kangoeroes enigszins de Brusselse trein stoppen. 

 

Eindstand: 57-79

 

Volgende week vrijdag op 1 november trekken de Kangoeroes richting Luik om opnieuw aan te knopen met een overwinning.

 

Deroover: 9, Bogaerts: 9, Fletcher: 0, Van Oosterwyck: 0, Simmons: 10 (+ 8 reb & 7 ass.), Clark: 5, Swillen: /, Coleman: 10, Stuteville: 10, Morini: /, Kok: 4 (+ 9 reb. & 3 blocks)
 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge