Skip to main content

Kangoeroes vs Leuven Bears (63-73)

Om de tweede ronde van de nieuwe competitieformule te openen, ontvingen de Kangoeroes de Bears uit Leuven.

 

Daar bij de start van de wedstrijd de ploegen elkaar nog in evenwicht hielden (21-18 na Q1) begonnen de balverliezen en aanvallende rebounds van Leuven steeds meer de bovenhand te nemen. Bij de pauze (33-34) was echter nog alles mogelijk.

 

De Kangoeroes kwamen beter uit de kleedkamer en gingen terug op en over hun tegenstander (52-49). In de slotperiode namen dezelfde balverliezen en aanvallende rebounds van de tegenpartij echter opnieuw de bovenhand. De off-day van de thuisploeg was dan ook vooral daar te zoeken.

 

"Koppen bij elkaar" en door werken naar een stevig programma rond de Kerstdagen. Op 21 december trekken de Kangoeroes naar Hasselt om er Limburg United partij te geven om dan op 26 december thuis de Antwerp Giants te ontvangen.

 

Deroover: 5, Bogaerts: 3, Fletcher: 3, Lasisi: 3, Van Oosterwyck -, Simmons: 4 (+ 6 ass.), Clark: 14, Cobbaut -, Coleman: 19, Stuteville: 2, Morini -, Kok: 10 (+ 11 reb.)


 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge