Skip to main content

Liége Basket vs Kangoeroes (68-76)

Na een moeilijke voorbereiding trokken de Kangoeroes richting Luik. De drie spelers (Lasisi, Fletcher en Clark) die de week voordien amper of niet konden trainen werden net op tijd fit bevonden. 

 

De Kangoeroes schoten snel uit de startblokken (4-14) maar Luik sloop tegen het einde van het eerste quarter opnieuw dichterbij: 17-19. De bezoekers reageerden echter opnieuw en liepen terug uit. Met een mooie bonus doken de Kangoeroes dan ook de rust in: 29-41. 

 

Ook na de pauze kwamen de bezoekers het best uit de kleedkamers: 30-49 na 25'. De thuisploeg wou zich echter niet naar de slachtbank laten leiden en vocht terug (48-57). In de slotperiode drong Luik nog aan maar waren het de Mechelaars die het hoofd koel hielden en de zege mee op de bus namen.

 

Deroover 17, Bogaerts 6, Fletcher 2, Lasisi 3, Van Oosterwyck 0, Simmons 8 (+ 7 ass.), Clark 10, Coleman 11 (+ 8 reb.), Stuteville 4, Kok 15 (+ 3 blocks)

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge