Skip to main content

Limburg vs Kangoeroes (73-69)

Zonder de geblesseerde Clark maakten de Kangoeroes de verplaatsing naar Hasselt, om er Hubo Limburg United partij te geven.

 

De openingsfase was voor de thuisploeg maar de bezoekers reageerden al snel. Kangoeroes nam de leiding over en behield deze het ganse eerste quarter (15-17). In de tweede periode ging Limburg over hun tegenstander en trachtte uit te lopen maar de Kangoeroes reageerden gepast (38-34) halfweg.

 

Na de pauze was het de thuisploeg die nu nadrukkelijker het heft in handen nam. Over 44-37 (na 25') ging het naar 55-44 op het einde van het derde quarter. In de slotperiode was de eerste score op vrijworp nog voor de thuisploeg maar na een snelle time-out van coach Vervaeck pakten de Kangoeroes uit met een fenomenale remonte. Van 56-44 ging het naar 56-62, de thuisploeg was ondertussen al tot 2 maal toe in een time-out gekropen. Helaas de laatste wel met succes: de thuisploeg herstelde zich en ging in de slotfase alsnog terug over hun tegenstander heen.

 

Na de nipte thuisnederlaag tegen Oostende vorige week was dit opnieuw een zeer collectieve en mooie prestatie van de Kangoeroes. Zonder punten te krijgen in de ranking maken ze wel duidelijke stappen voorwaarts en zal de beloning snel volgen. 

 

Door de aankomende interland-break zal de tweede ronde van de competitie terug van start gaan op vrijdag 6 december met een thuiswedstrijd tegen Leuven Bears. Clark werkt intussen verder aan zijn revalidatie en zal mogelijk dan zijn heroptreden maken.

 

Deroover: 14 (+ 8 reb. en 5 ass.), Bogaerts: 0, Fletcher: 2, Lasisi: 3, Van Oosterwyck: /, Simmons: 17 (+ 7 reb. en 5 ass.), Swillen: /, Coleman: 20 (+ 7 reb.), Stuteville: 8, Morini: /, Kok: 5 (+ 7 reb.)
 

 

Laatste Berichten