Skip to main content

Brussels vs Kangoeroes

Op de openingspeeldag van de nieuwe competitie gingen de Kangoeroes op bezoek bij Brussels. Gretig, geconcentreerd en goed voorbereid gingen de bezoekers met maar één doel naar de hoofdstad: winnen.

 

De start was dan ook direct voor Mechelen. Over 15-19 na 10' snel en atletisch basketbal ging het naar 32-45 halfweg. 


Een mooie bonus voor de Kangoeroes die na de rust slechts vier minuten het spel moesten ondergaan. Coach Vervaeck greep naar een time-out en zette de groep terug op scherp. Met succes want de ploeg reageerde met een 0-8 en bracht de stand op 52-61 na drie quarters. 

 

In het slotkwartier kwam de zege niet meer in gevaar en brachten de Kangoeroes de overwinning (61-74) mee naar Mechelen.

 

Deroover: 6,Kinney: 5, Bogaerts: 3, Kok: 8 , Lasisi: 7, Van Oosterwyck: -, Simmons: 4 (+ 6 ass.), Fletcher: 15 (+ 7 reb.), Clark: 15, Coleman: 11 (+ 9 reb.), Morini: -

 

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge