Skip to main content

Kangoeroes vs VOO Liége

Na de fantastische seizoens-opener in Brussel, ontvingen de Kangoeroes voor hun eerste thuismatch Basket Luik. Door administratieve problemen kwamen zij enkel aan de opworp met Belgische spelers.

 

De bezoekers namen echter direct het heft in handen en drukte de thuisploeg achteruit (12-18 na 10'). De tweede periode verliep nog steeds moeizaam maar de thuisploeg ging nu wel op en over hun tegenstander: 35-31 halfweg.

 

Na de koffie opnieuw hetzelfde spelbeeld. Luik speelde alles of niets en bracht een mooi bonus bij elkaar. Na drie quarters stonden de bezoekers dan ook aan de leiding met 43-52. De off-day leek compleet toen na 34' basket de Kangoeroes 45-55 achter kwamen. Een time-out van coach Vervaeck, waar "de puntjes op de i" gezet werden, bracht nu wel eindelijk de kentering. Shots die tot dan niet lukten, gingen er nu wel in en de trein was vertrokken. Van 10 punten achter ging het uiteindelijk in enkele minuten tijd naar een zege met 12 verschil. 

 

Eindstand: 71-59

 

Zo mooi en attractief het vorige week in Brussel was, zo moeizaam verliep het deze keer tegen Luik. Met twee zeges op rij beginnen de Kangoeroes echter goed aan deze nieuwe campagne!


Deroover: 17, Kinney: 2, Bogaerts: 2, Kok: 13 (+ 10 reb en 4 blocks), Lasisi: 0, Van Oosterwyck -, Simmons: 4, Fletcher: 7, Clark: 7, Coleman: 19 (+ 12 reb), Morini -

 

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge