Skip to main content

Kangoeroes vs VOO Liége

Na de fantastische seizoens-opener in Brussel, ontvingen de Kangoeroes voor hun eerste thuismatch Basket Luik. Door administratieve problemen kwamen zij enkel aan de opworp met Belgische spelers.

 

De bezoekers namen echter direct het heft in handen en drukte de thuisploeg achteruit (12-18 na 10'). De tweede periode verliep nog steeds moeizaam maar de thuisploeg ging nu wel op en over hun tegenstander: 35-31 halfweg.

 

Na de koffie opnieuw hetzelfde spelbeeld. Luik speelde alles of niets en bracht een mooi bonus bij elkaar. Na drie quarters stonden de bezoekers dan ook aan de leiding met 43-52. De off-day leek compleet toen na 34' basket de Kangoeroes 45-55 achter kwamen. Een time-out van coach Vervaeck, waar "de puntjes op de i" gezet werden, bracht nu wel eindelijk de kentering. Shots die tot dan niet lukten, gingen er nu wel in en de trein was vertrokken. Van 10 punten achter ging het uiteindelijk in enkele minuten tijd naar een zege met 12 verschil. 

 

Eindstand: 71-59

 

Zo mooi en attractief het vorige week in Brussel was, zo moeizaam verliep het deze keer tegen Luik. Met twee zeges op rij beginnen de Kangoeroes echter goed aan deze nieuwe campagne!


Deroover: 17, Kinney: 2, Bogaerts: 2, Kok: 13 (+ 10 reb en 4 blocks), Lasisi: 0, Van Oosterwyck -, Simmons: 4, Fletcher: 7, Clark: 7, Coleman: 19 (+ 12 reb), Morini -

 

 

Laatste Berichten