Skip to main content

next-game     

Kangoeroes vs Limburg United

Voor zijn tweede thuismatch van het jaar ontvingen de Kangoeroes de selectie van Limburg United. Van Oosterwyck was wegens ziekte afwezig maar Clark werd net op tijd (ganse week nog geblesseerd) klaar gestoomd voor deze partij.

 

De thuisploeg begon sterk aan de partij (9-4) maar liet daarna het initiatief meer aan de bezoekers: 15-18 na 10'. In het tweede quarter speelden beide ploegen voortdurend haasje-over op het scorebord. Limburg ging echter met een kleine bonus de rust in: 33-37.

 

Na de koffie sloop de thuisploeg dichterbij (43-44) maar het was weer Limburg die de periode het sterkste eindigde: 50-57. Kangoeroes gaf zich echter niet gewonnen en vocht zich bij 64-60 opnieuw volledig in de match en zelfs op voorsprong. Het momentum werd echter gebroken door de bezoekers en zij trokken met de meet in zicht het laken naar zich toe. Limburg nam de zege met 73-78 mee op de bus naar Hasselt.


Deroover 13, Bogaerts 0, Fletcher 12, Lasisi 0, Kok 14 (+ 8 reb.), Simmons 4 (+ 6 reb.), Clark 8, Swillen -, Coleman 17 (+ 10 reb.), Stuteville 5, Morini -

 

 Kris Croonenberghs

Laatste Berichten