Skip to main content

Kangoeroes vs Limburg United

Voor zijn tweede thuismatch van het jaar ontvingen de Kangoeroes de selectie van Limburg United. Van Oosterwyck was wegens ziekte afwezig maar Clark werd net op tijd (ganse week nog geblesseerd) klaar gestoomd voor deze partij.

 

De thuisploeg begon sterk aan de partij (9-4) maar liet daarna het initiatief meer aan de bezoekers: 15-18 na 10'. In het tweede quarter speelden beide ploegen voortdurend haasje-over op het scorebord. Limburg ging echter met een kleine bonus de rust in: 33-37.

 

Na de koffie sloop de thuisploeg dichterbij (43-44) maar het was weer Limburg die de periode het sterkste eindigde: 50-57. Kangoeroes gaf zich echter niet gewonnen en vocht zich bij 64-60 opnieuw volledig in de match en zelfs op voorsprong. Het momentum werd echter gebroken door de bezoekers en zij trokken met de meet in zicht het laken naar zich toe. Limburg nam de zege met 73-78 mee op de bus naar Hasselt.


Deroover 13, Bogaerts 0, Fletcher 12, Lasisi 0, Kok 14 (+ 8 reb.), Simmons 4 (+ 6 reb.), Clark 8, Swillen -, Coleman 17 (+ 10 reb.), Stuteville 5, Morini -

 

 Kris Croonenberghs

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge