Skip to main content

Filou Oostende vs Kangoeroes

Na twee zeges op rij trokken de Kangoeroes, met aanwinst Stuteville, richting Belgische kust. De kampioen Oostende was daar gastheer voor het derde competitieduel.


Van bij de start greep de thuisploeg de leiding en nam reeds een mooie bonus: 28-19 na 10'. In de tweede periode konden de bezoekers gelijke tred houden maar op enkele minuten van de rust duwde de kampioen opnieuw door. 52-33 halfweg en coach Vervaeck diende zijn troepen bij te sturen.

 

Na de pauze kwamen de Kangoeroes dan ook met nieuwe moed uit de kleedkamers. De derde periode bleef in evenwicht en het slotkwartier slechts nipt verloren. Sterkhouder Clark moest jammer genoeg geblesseerd het veld verlaten na 25'.

 

Oostende kon echter steeds zijn bonus bewaren en won verdiend van de Kangoeroes: 95-73.

 

Deroover: 8, Bogaerts: 0, Fletcher: 11 (+ 6 reb), Lasisi: 2, Van Oosterwyck: 2, Simmons: 16 (+ 4 ass), Clark: 14, Swillen -, 
Coleman: 7, Stuteville: 1, Morini -, Kok: 12 (+ 7 reb) 

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge