Skip to main content

Kangoeroes vs VOO Liége (102-77)

Voor de eerste partij van het nieuwe jaar kwam Luik, opnieuw met Bojovic in de ploeg, op bezoek in Mechelen.

 

Na een studieronde (12-11 na 5') waren het de bezoekers die vooral aanvallend het initiatief namen. De defense van Kangoeroes stond nog niet op scherp en na 10' was het dan ook 27-33. Het signaal voor de Kangoeroes om een tandje bij te steken. Halverwege werd de bonus van Luik dan ook gereduceerd tot slechts twee punten: 47-49. 

 

Tijdens de pauze werden de koppen bij elkaar gestoken en de Kangoeroes kwamen zeer gretig uit de kleedkamers. Luik kon nog even bij blijven maar wanneer de thuisploeg het gaspedaal volledig induwde, waren de Kangoeroes niet meer te stoppen. In een spectaculair laatste quarter kwamen de scores dan ook langs alle kanten. 

 

Met een mooie 102-77 score is het jaar dan ook goed ingezet! 

 

Deroover: 23 (+ 6 reb.), Fletcher: 18 (+ 7 reb.), Lasisi: 2, Van Oosterwyck: 2, Simmons: 11, Clark: 12 , Cobbaut: /, Coleman: 12, Stuteville: 12, Morini: 1, Kok: 9

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge