Skip to main content

Brussels vs Kangoeroes (72-76)

Na de knappe thuisoverwinning tegen Luik gingen de Kangoeroes op bezoek in onze hoofdstad om er Brussels partij te geven.

 

Van bij de start namen de Kangoeroes het initiatief: over een 7-11 resulteerde dit al op het einde van het eerste quarter in een bonus (15-21). Ook in de tweede periode controleerden de bezoekers de wedstrijd en halfweg stond het dan ook logisch aan de leiding: 36-44.

 

Na de rust sloop de thuisploeg dichterbij en ging zelfs even over de Kangoeroes in de stand. Deze lieten echter niet begaan en trokken snel de bordjes in evenwicht: 57-57 bij ingang van de laatste periode. Kangoeroes trok opnieuw het niveau omhoog en liep uit tot 61-70. In het slot werd de partij zeer volwassen uitgespeeld door de bezoekers en ging de zege mee naar Mechelen.

 

Een mooie overwinning en een knappe start met 2 zeges om het nieuwe jaar te beginnen.

 

Bogaerts: 2, Fletcher: 14 (+ 6 reb.), Lasisi: 0, Deroover: 0, Simmons: 5 (+ 7 reb. en 12 assists!), Van Oosterwyck: /, Clark: 13, Cobbaut: /, Coleman: 26 (+ 7 reb.), Stuteville 4, Kok: 12

 

Laatste Berichten

 • Q&A - Coaches - Heren A
  Q & A - Coaches Heren A

  De eerste Q&A zit erop! Volgende week woensdag worden de vragen beantwoord door Paul Vervaeck en assistent coach Pieter De Groof.

 • Q&A - Voorzitter - Luc Katra
  Q & A - Voorzitter - Luc Katra

  Vanaf volgende week woensdag starten we wekelijks met een Q&A. We stellen via videocall enkele vragen aan spelers, speelsters, coaches en de voorzitter.

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.