Skip to main content

Kangoeroes vs Spirou (90-98)

Na drie overwinningen op rij mochten de Kangoeroes opnieuw als gastheer aantreden tegen Spirou Charleroi.

 

Waar de eerste periode nog gelijk opging (15-17), waren het de bezoekers die in het tweede quarter een bonus van 14 punten bij elkaar speelden. De Kangoeroes vochten terug en milderde met de pauze in zicht tot 38-45.

 

Na de pauze hetzelfde spelbeeld; de thuisploeg verkocht zijn huid erg duur maar de shots bij de tegenpartij vlogen langs alle kanten binnen. Bij ingang van de laatste periode was er dan ook weinig aan het verschil in de stand gewijzigd: 59-67.

 

In een fel bevochten laatste deel kwam de thuisploeg nog enkele malen tot op enkele punten van hun tegenstrever maar "erop en erover" ging helaas nooit.

 

De bezoekers trokken dan ook het laken naar zich toe en namen de punten mee op de bus richting Charleroi. De Kangoeroes spelen op Valentijn, aanstaande vrijdag 14 februari, reeds hun volgende partij. Ze ontvangen dan Mons, dat momenteel leider is in onze competitie.


Deroover: 8 (+ 9 ass.), Bogaerts: 0, Fletcher: 22 (+ 6 reb.), Lasisi: 0, Van Oosterwyck: /, Simmons: 9 (+ 8 ass.), Clark: 15 (+ 8 reb.), Coleman: 20 (+ 6 reb.), Stuteville: 1, Kok: 15

 Ivan Plettinckx