Skip to main content

Kangoeroes vs Spirou (90-98)

Na drie overwinningen op rij mochten de Kangoeroes opnieuw als gastheer aantreden tegen Spirou Charleroi.

 

Waar de eerste periode nog gelijk opging (15-17), waren het de bezoekers die in het tweede quarter een bonus van 14 punten bij elkaar speelden. De Kangoeroes vochten terug en milderde met de pauze in zicht tot 38-45.

 

Na de pauze hetzelfde spelbeeld; de thuisploeg verkocht zijn huid erg duur maar de shots bij de tegenpartij vlogen langs alle kanten binnen. Bij ingang van de laatste periode was er dan ook weinig aan het verschil in de stand gewijzigd: 59-67.

 

In een fel bevochten laatste deel kwam de thuisploeg nog enkele malen tot op enkele punten van hun tegenstrever maar "erop en erover" ging helaas nooit.

 

De bezoekers trokken dan ook het laken naar zich toe en namen de punten mee op de bus richting Charleroi. De Kangoeroes spelen op Valentijn, aanstaande vrijdag 14 februari, reeds hun volgende partij. Ze ontvangen dan Mons, dat momenteel leider is in onze competitie.


Deroover: 8 (+ 9 ass.), Bogaerts: 0, Fletcher: 22 (+ 6 reb.), Lasisi: 0, Van Oosterwyck: /, Simmons: 9 (+ 8 ass.), Clark: 15 (+ 8 reb.), Coleman: 20 (+ 6 reb.), Stuteville: 1, Kok: 15

 Ivan Plettinckx

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge