Skip to main content

next-game     

Kangoeroes vs Donar Groningen

Op zijn fan-dag ontvingen de Kangoeroes de vice-kampioen van Nederland. Donar Groningen, die de laatste jaren het Nederlands basketbal domineerden met 4 titels in de laatste zes seizoenen, trok in het tussen-seizoen Carrington Love aan. Deze point-guard kwam vorig seizoen nog uit voor Kangoeroes Basket en versierde dus bij ons zijn top-transfer.

 

De openingsfase was duidelijk voor de bezoekers (6-12) maar toen trokken de Kangoeroes stevig van leer. Een sprint van 20-4 bracht hen naar een 26-16 tussenstand. Groningen liet dit echter niet begaan en vocht zich terug in de wedstrijd olv ex-Kangoeroe Love. De thuisploeg begon steeds vaker zijn rebound-leider Kok (achillespees-blessure) te missen onder de borden en ging de rust in met een kleine achterstand: 31-37.

 

Na de koffie bleken de benen van de thuisploeg, na drie zeer intensieve voorbereidingsweken en de oefenpartij van de avond ervoor tegen Okapi Aalstar, zwaar te wegen. De bezoekers liepen verder uit tot 40-58 na 3 quarters. In de slotperiode herstelde de thuisploeg het evenwicht en sloten deze oefenpartij af bij 60-77.

 

Deroover: 9, Kinney: 4, Bogaerts: 3, Lasisi: 0, Van Oosterwyck: 0, Simmons: 2, Fletcher: 17 (+ 6 reb.), Clark: 17, Coleman: 8

 

Dinsdag 3 september om 19u spelen onze Kangoeroes, opnieuw in de Winketkaai, hun volgende oefenpartij tegen ZZ Leiden.

Laatste Berichten