Skip to main content

next-game     

Kangoeroes vs Landstede

Voor zijn laatste oefenpartij van de voorbereiding ontvingen de Kangoeroes de kampioen uit Nederland.

 

De thuisploeg schoot stevig uit de startblokken en nam al snel een bonus. Over 9-1, waar de coach van Landstede zijn 5 starters van het veld hield, en 16-4, met enkele bommen van Marvin Clark, werd het eerste quarter afgesloten bij 20-14. 

 

Opnieuw pakte Kangoeroes uit met snel basketbal en veel open shots (36-25 na 15'), na een time-out van Landstede en met de rust in zicht kropen de bezoekers dichterbij: 40-35.

 

Na de pauze zagen we een gretigere Nederlandse kampioen aan het werk die deze keer op en over Kangoeroes ging (44-46). Deze lieten echter niet begaan en na een time-out van coach Vervaeck herstelde de thuisploeg het evenwicht: 55-55. In het slot-quarter werd voortdurend haasje-over gespeeld om uiteindelijk met een gelijke score te eindigen: 76-76.

 

Daar het een oefenpartij betrof en daarna een officiële partij gepland stond van de dames 2-ploeg van Kangoeroes werd besloten het bij deze gelijke stand te houden. Een knappe laatste test alvorens volgende week zondag, op bezoek in Brussels, de competitie te openen.

 

Deroover: 12, Kinney: 2, Bogaerts: 0, Lasisi: 4, Van Oosterwyck: -, Simmons: 6, Fletcher: 7, Clark: 24, Coleman: 7, Kok: 14

 

Laatste Berichten