Skip to main content

Kangoeroes vs Landstede

Voor zijn laatste oefenpartij van de voorbereiding ontvingen de Kangoeroes de kampioen uit Nederland.

 

De thuisploeg schoot stevig uit de startblokken en nam al snel een bonus. Over 9-1, waar de coach van Landstede zijn 5 starters van het veld hield, en 16-4, met enkele bommen van Marvin Clark, werd het eerste quarter afgesloten bij 20-14. 

 

Opnieuw pakte Kangoeroes uit met snel basketbal en veel open shots (36-25 na 15'), na een time-out van Landstede en met de rust in zicht kropen de bezoekers dichterbij: 40-35.

 

Na de pauze zagen we een gretigere Nederlandse kampioen aan het werk die deze keer op en over Kangoeroes ging (44-46). Deze lieten echter niet begaan en na een time-out van coach Vervaeck herstelde de thuisploeg het evenwicht: 55-55. In het slot-quarter werd voortdurend haasje-over gespeeld om uiteindelijk met een gelijke score te eindigen: 76-76.

 

Daar het een oefenpartij betrof en daarna een officiële partij gepland stond van de dames 2-ploeg van Kangoeroes werd besloten het bij deze gelijke stand te houden. Een knappe laatste test alvorens volgende week zondag, op bezoek in Brussels, de competitie te openen.

 

Deroover: 12, Kinney: 2, Bogaerts: 0, Lasisi: 4, Van Oosterwyck: -, Simmons: 6, Fletcher: 7, Clark: 24, Coleman: 7, Kok: 14

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge