Skip to main content

next-game     

Kangoeroes vs ZZ Leiden

Voor zijn derde oefenpartij in vier dagen tijd kregen de Kangoeroes het Nederlandse ZZ Leiden op bezoek. Opnieuw een Nederlandse topploeg, die vorig seizoen de reguliere competitie als eerste afsloot, op bezoek in de Winketkaai.

 

De bezoekers namen de beste start maar al snel milderde Kangoeroes tot 12-16 na het eerste quarter. Na tussensprints klom de thuisploeg bij 22-21 en later bij 32-30 op voorsprong maar met de rust in zicht was het Leiden dat de bonus nam: 36-41.

 

Kangoeroes speelde tal van open shots bij elkaar maar helaas bleef de afwerking vandaag achterwege. Dat we echter de spelers hebben met een goed 3-punt-shot bleek wel al overduidelijk in de andere partijen. Periode 3 werd uiteindelijk afgesloten bij 54-62.

 

In het slotquarter vocht de thuisploeg zich helemaal terug tot 71-72 maar helaas gingen opnieuw twee open shot-kansen voor winst naast. Leiden won uiteindelijk met 71-76.

 

Jito Kok keerde terug uit blessure en liet zich al opmerken onder de borden met 10 rebounds.

 

Deroover: 5, Kinney: 8, Fletcher: 14, Coleman: 15, Van Oosterwyck: 0, Simmons: 10 (+ 7 ass), Bogaerts: 3, Clark: 2, Lasisi: 2, Kok: 12 (+ 10 reb)  

 

Laatste Berichten