Skip to main content

Kangoeroes vs ZZ Leiden

Voor zijn derde oefenpartij in vier dagen tijd kregen de Kangoeroes het Nederlandse ZZ Leiden op bezoek. Opnieuw een Nederlandse topploeg, die vorig seizoen de reguliere competitie als eerste afsloot, op bezoek in de Winketkaai.

 

De bezoekers namen de beste start maar al snel milderde Kangoeroes tot 12-16 na het eerste quarter. Na tussensprints klom de thuisploeg bij 22-21 en later bij 32-30 op voorsprong maar met de rust in zicht was het Leiden dat de bonus nam: 36-41.

 

Kangoeroes speelde tal van open shots bij elkaar maar helaas bleef de afwerking vandaag achterwege. Dat we echter de spelers hebben met een goed 3-punt-shot bleek wel al overduidelijk in de andere partijen. Periode 3 werd uiteindelijk afgesloten bij 54-62.

 

In het slotquarter vocht de thuisploeg zich helemaal terug tot 71-72 maar helaas gingen opnieuw twee open shot-kansen voor winst naast. Leiden won uiteindelijk met 71-76.

 

Jito Kok keerde terug uit blessure en liet zich al opmerken onder de borden met 10 rebounds.

 

Deroover: 5, Kinney: 8, Fletcher: 14, Coleman: 15, Van Oosterwyck: 0, Simmons: 10 (+ 7 ass), Bogaerts: 3, Clark: 2, Lasisi: 2, Kok: 12 (+ 10 reb)  

 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge