Skip to main content

Welcome Eric Stuteville

Na een mooie start (2 overwinningen op rij) werd er door Kangoeroes Mechelen uiteindelijk nog een versterking gehaald met Eric Stuteville. 

 

Stuteville, een 24-jarige center van 2m11, kwam vorig seizoen uit in de G-league voor de Northern Arizona Suns. Hij speelde daar volgende stats bij elkaar: 6.7 PPG, 4 RPG in 20' gemiddelde speeltijd.

 

Zijn college-periode legde hij af in Sacramento State waar hij in zijn laatste jaar goed was voor 11.6 PPG & 6.3 RPG.

 

Met deze aanwinst is Kangoeroes Basket Mechelen ervan overtuigd voldoende gewapend te zijn om een goed seizoen neer te zetten.
 

Laatste Berichten

 • Seizoen 19-20 stopgezet
  Einde seizoen 19-20

  Basket Belgium en de Pro Basketball League hebben beslist om de Euromillions Basketball League in eerste nationale stop te zetten naar aanleiding van het coronavirus.

 • Talent met ambitie zoekt coaches met talent !
  Talent met ambitie zoekt coaches met talent!

  Om de, door ex-bondscoach Tony Van den Bosch, hertekende jeugdstructuur in de praktijk te brengen is Kangoeroes Basket Mechelen opzoek naar extra jeugdcoaches voor lage en hoge blok. 

 • Try-outs 2020
  Try-outs 2020

  Kangoeroes Basket Mechelen wil zijn jeugdspelers laten doorgroeien naar hun seniorsploegen in de verschillende afdelingen.

 • Topsport verbroedert in Mechelen
  Topsport verbroedert in Mechelen

  Onze spelers en het bestuur van Kangoeroes Basket Mechelen waren gisteren te gast bij de collega’s van KV Mechelen.

 • Tony Van den Bosch
  Tony Van den Bosch nieuwe Sportief Directeur

  Basket Kangoeroes Mechelen heeft het genoegen u te melden dat het heden zijn structuur versterkt heeft met Tony Van den Bosch.

   

 • Danny Verhulst
  Danny Verhulst komt Kangoeroes versterken.

  Kangoeroes Basket Mechelen heeft het genoegen u te melden dan het per 01.01.2020 zijn structuur versterkt met de komst van Danny Verhulst, gedurende de voorbije 19 jaar Algemeen Manager van reeksge