Info Seizoensopener

Info Seizoensopener

wo, 08/08/2018 - 00:53
Posted in:
0 comments

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en als nieuwe samengestelde club willen we dit seizoen starten met een mooie seizoensopener. Ons openingsweekend gaat door op 1 en 2 september in de sporthal Winketkaai te Mechelen.

Wat valt er dat weekend te beleven en waarom moet u een bezoekje brengen aan de sporthal te Mechelen?

Allereerst spelen verschillende ploegen een wedstrijd. Onze nieuwe seniors herenploeg kunt u zondag om 17u aan het werk zien. De andere wedstrijden vindt u onderaan het artikel.

Voor de kinderen van basketschool, multimove, U8 tot U12 organiseren we op zondag van 10 tot 12u Spel zonder Grenzen. Het spel bestaat uit allerlei leuke proefjes voor klein en groot. Inschrijven is niet noodzakelijk, maar voor ons wel praktisch (want deelnemers krijgen na afloop een beloning). We willen u dan ook vragen om in te schrijven.

Naar goeie gewoonte organiseren we ook een leuke demowedstrijd van onze G-sporters aangevuld met spelers en speelsters van onze dames-, heren- en jeugdploegen, voel jij je geroepen om deel te nemen aan deze wedstrijd dan kan je ook hiervoor inschrijven.

Inschrijven Spel zonder Grenzen (afgesloten)
Inschrijven Wedstrijd G-Ploeg (afgesloten)

De kinderen kunnen zich uitleven op het springkasteel en verder voorzien we ook nog andere leuke spelletjes. De tieners en volwassenen kunnen elkaar uitdagen op het IPS spel en hun reflexen testen.

Vanaf dit seizoen is het niet meer nodig om je identiteitskaart te tonen aan de refs op voorwaarde dat deze ingelezen is bij Basketbal Vlaanderen. Indien u dit thuis nog niet heeft kunnen doen via de link die wij u hiervoor doorstuurden ( https://vblbeid.wisseq.eu ), dan helpen wij u hier graag mee tijdens de seizoensopener op zaterdag tussen 11u - 17u.

Aan de infostand hebt u ook de mogelijkheid om onze GDPR policy te ondertekenen, zodat u weet welke gegevens wij als club over u bijhouden.

Tijdens ons openingsweekend voorzien wij op beide dagen broodjes, hotdogs, hamburgers, enz… Kom dus zeker een kijkje nemen!

Wij kunnen dit echter niet zonder uw hulp. Daarom zoeken wij mensen die ons willen helpen. Met elk uur dat u kan helpen zijn wij tevreden.  Indien u bereid bent om een uurtje of meer mee te helpen geef ons dan een seintje en schrijf u in via ons emailadres: seizoensopener@kangoeroesbasket.be

Zaterdag 1 september

Uur Thuisploeg Bezoekers
11u00 M 16 A Zonhoven
11u00 U 14 A Sobabee
13u00 M 19 Phantoms
13u00 U 18 A Zedelgem
16u00 Wedstrijd MIX met G-Ploeg
18u45 Heren D Stabroek
21u00 Dames C Melsele

 

Zondag 2 september

Uur Thuisploeg Bezoekers
10u00 Spel zonder grenzen
14u00 Heren B Spirou Charleroi
17u00 Heren A Rotterdam