Oefenprogramma EuroMillions League

Oefenprogramma EuroMillions League

vr, 03/08/2018 - 11:00
0 comments

Achter de schermen is er al veel werk geleverd met onder andere de verhuis van Willebroek naar Mechelen. Sportief trekt het seizoen zich rustig op gang. 

Half augustus komen onze buitenlandse spelers aan en na een gesprek met onze voorzitter beginnen de trainingen voor de EuroMillions League ploeg op 20 augustus. 

Er is een interessant oefenschema opgesteld, met daarin negen oefenwedstrijden tegen Nederlandse, Franse, Duitse en Luxemburgse clubs.

De eerste oefenwedstrijd staat al gepland tijdens het weekend van onze seizoensopener, op zondag 2 september. Kangoeroes Basket neemt het dan in de Winketkaai op tegen Rotterdam. De wedstrijd begint om 17u. Gratis Inkom!

Na deze wedstrijd gaan wij op bezoek bij Reims (FR), Dudelange (LUX) en Hagen (D). Woensdag 12 september is de volgende thuiswedstrijd, ook met Gratis Inkom! Dan gaan we de strijd aan tegen Reims (FR). De Bosschenaren komen op zondag 16 september naar Mechelen, aanvang 17 uur. De terugwedstrijd gaat door op donderdag 20 september om 20u. Een dag eerder, woensdag 19 september, gaan we op bezoek bij Leiden (NL). Het aanvangstijdstip van deze oefenwedstrijd is 20u.

Zondag 23 september zullen wij onze laatste oefenwedstrijd spelen in de Winketkaai tegen Dordrecht (NL) om 20u30.

Woensdag 26 september wordt de eerste wedstrijd van de 1/8 finale voor de beker van België gespeeld in de Winketkaai tegen Leuven Bears om 20u30. De return zal op woensdag 3 oktober gespeeld worden in Leuven.

De eerste competitiewedstrijd van de Euromillions League spelen we op zaterdag 29 september om 20u30 tegen VOO Liége Basket in de Winketkaai.