Dames B boeken mooie overwinning bij ongeslagen leider Cobras Brasschaat !

Dames B boeken mooie overwinning bij ongeslagen leider Cobras Brasschaat !

do, 11/10/2018 - 10:40
Posted in:
0 comments

Onze dames B hebben in 1ste landelijke voor de verrassing van het weekend gezorgd door het ongeslagen Cobras op eigen veld te kloppen met duidelijke 55 - 70 cijfers !

Voor de wedstrijd had coach Dirk Van Hoof de speelsters op het hart gedrukt dat ze niets te verliezen hadden in deze wedstrijd, enkel  Cobras stond onder druk om de overwinning thuis te houden en zo aan de leiding te blijven in 1ste landelijke.

De Kangoeroes namen direct bij aanvang de Cobras bij het vel met een zeer stugge defense. Dit resulteerde in een 12-19 op het einde van het 1ste quarter. Vanuit deze sterke defense konden de Kangoeroes wat fastbreaks lopen en lieten ze de Cobras amper 24 punten scoren de eerste twee quarters !

Bij het begin van de 2de helft duwden onze dames nog eens extra op het gaspedaal met een 8-16 in het 3de quarter ! Het 4de quarter was een formaliteit, de ploeg speelde rustig en intelligent de wedstrijd uit ! Eindscore 55-70.

Een zeer mooie collectieve overwinning waar  Laura Gaspard uitblonk door het nemen van een pak aanvallende & verdedigende rebounds en 17 punten scoorde ! Alle aanwezige speeltsters wisten de weg naar de korf te vinden. Een mooie en hoopvolle overwinning van onze dames B !

Gaspard 17, Mense 15, De Vlaminck 11, Hering 8, Degens 8, Dendal 5, De Borger 4, Guilliams 2